06-30184067
  info@depta.nl

Depta grondverzet en Bestratingen

is gespecialiseerd in alles wat met de tuin te maken heeft. Van advies tot grondverzet en renovatie, van aanleg en bestrating tot onderhoud. Daarnaast leveren wij regelmatig diensten aan bedrijven binnen de inframarkt.

TUIN AANLEG17 
TUIN AANLEG18

Wilt u zeker zijn dat er vakwerk wordt geleverd? Dat afspraken worden nagekomen en dat u deskundig wordt geholpen?  Depta doet niet anders, omdat we weten dat we bestaan bij de gratie van tevreden klanten. Wij voeren op zorgvuldige wijze alle gewenste werkzaamheden netjes uit. Onze offertes zijn zeer scherp geprijsd en een snelle en correcte service is een vanzelfsprekendheid geworden. 

Offerte aanvragen  

 

Depta maakt werk van uw verwachtingen. Puur vakwerk met uitermate tevreden klanten als resultaat.
En... wij bewijzen, dat het leveren van een hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs wel degelijk mogelijk is.

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen? Kijk eens rond op deze website, zodat u een goed beeld krijgt van onze werkzaamheden.
En wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Stel een vraag  

 

 

Referenties

 

"Erg tevreden over de diensten van Depta. Goede communicatie, goed werk en goede prijs. En alles netjes achtergelaten en afgevoerd. Ik kan Depta zeker aanbevelen!"
 
Dhr. Schildbach, Waalre

"Zeer positieve ervaring met Depta. Zeer snel beschikbaar na acceptatie offerte en ze leveren harde werkers. Grondvoorbereiding plus afwatering in een dag gedaan en vervolgens nog twee dagen bestraten met een super eindresultaat tegen een prima prijs."
 
Dhr. Bosch, Veldhoven

"Binnen een paar dagen een goede en duidelijke offerte.
Herinrichting van bostuin, aanleg en bestrating van twee terrassen en het plaatsen van een afsluitbare poort. Prima kwaliteit, erg vriendelijke mensen en vooral harde werkers. Eindelijk weer eens mensen die afspraken gewoon nakomen !
Ik kan Depta dan ook van harte aanbevelen !!!"

 
Otto, Vessum